More Website Templates at TemplateMonster.com!

beste hotels

Hotel
Hipark

Nice

vanaf 95,-

Hotel
de Provence

Cannes

vanaf 86,-

Novotel
Monaco

Monte Carlo

vanaf 122,-

COTE D'AZUR

De Cote D'Azur ligt aan de zuid-Franse kust en wordt ook wel de Riviera genoemd. Deze kust loopt van Marseille tot aan Monaco en is vooral vanaf mei tot en met september een zeer geliefde bestemming vanwege het mooie weer en prachtige stranden. De Cote D'Azur trekt jaarlijks miljoenen toeristen, die bijvoorbeeld naar bekende plaatsen als Cannes, Nice, Saint Tropez of Monaco gaan. Je kan ook naar een wat minder drukke bestemming gaan, want de Cote D'Azur kent tientallen dorpjes die ook langs de prachtige kust liggen.

Met een kleine miljoen inwoners is Nice de grootste stad aan de Cote d'Azur. Door het mediterreaanse klimaat is het hier van mei tot en met september zeer aangenaam met temperaturen die kunnen oplopen tot boven de 30 graden. De bereikbaarheid is ook goed met een eigen vliegveld, meerdere treinstations en de snelweg in de buurt. Nice kent tientallen hotels, van basic tot zeer luxe is er voor ieder wat wils. Vergelijk de beste tarieven en boek uw hotel in Nice.

Misschien wel de bekendste plaats aan de Cote d'Azur is Saint-Tropez. Hier wonen slechts 6000 mensen maar trekt jaarlijks 5 miljoen toeristen. Deze komen vooral in de zomer als het klimaat zorgt voor warme temperaturen. Men bezoekt de vele restaurantjes en boetiekjes. In de jachthaven kijk je je ogen uit, er liggen tientallen jachten van miljoenen euro's. Nieuwsgierig geworden? Boek je hotel in Saint-Tropez, en profiteer van kortingen tot 80% vergeleken met andere aanbieders!